WA plus

WA + Beperkt Casco dekking

Dit is de tweede dekkingsvorm en een iets uitgebreider variant op de WA autoverzekering. Zodra u kiest voor de WA + dekking, wordt alle schade gedekt die door u is veroorzaakt. Bovendien zijn ook alle schades gedekt, als gevolg van gebeurtenissen, die buiten uw macht liggen. Dit kunnen gebeurtenissen zijn als een hagelbui, stormen en ander natuurgeweld, blikseminslagen, aanrijding met wild, maar ook schade na diefstal, brand, of een ruitbreuk. Tweezijdige schade* wordt, net als bij de WA autoverzekering, ook met deze dekking vergoedt. Schade als gevolg van slippen, wordt niet vergoedt. Het is dan aangeraden om de autoverzekering met een WA + Volledig Casco dekking uit te breiden. Deze verzekeringsvorm wordt gekozen voor auto’s met een leeftijd tot 10 jaar.

 

Een WA + Beperkt Casco dekking, dekt niet alleen de schade welke door u aan anderen is aangebracht, maar ook schades na verschillende andere gebeurtenissen. Schade die u zelf aan het eigen voertuig aanbrengt, is echter niet gedekt. Een hoger dekkingsvorm zal dan noodzakelijk zijn.

Vergelijk alle dekkingen
 

* Tweezijdige schade. Daar is sprake van, zodra u met het voertuig een botsing heeft met een medeweggebruiker, die als gevolg hiervan eveneens schade heeft aan het eigen voertuig.