Vergelijk autoverzekering

Goedkoopste autoverzekeraars

 
Centraal Beheer

Centraal Beheer Achmea

Meest betrouwbare verzekeraar van Nederland.

Bereken premie

Aegon

Aegon autoverzekering

Winstgevende regelingen en scherpe premie.

Bereken premie

Univé

Univé autoverzekering

Univé gaat een stap verder, in uw voordeel.

Bereken premie

Ditzo

Ditzo autoverzekering

Tot 75% premievoordeel en blijvend lage premiekosten.

Bereken premie

ABN AMRO

ABN AMRO autoverzekering

Bestaande klanten van ABN AMRO profiteren van scherpe pakketvoordelen.

Bereken premie

 

 

Vergelijken

Vergelijk uw autoverzekering

U wilt ook besparen? Fantastisch. Vergelijk direct vrijblijvend of uw autoverzekering premie goedkoper kan. Via AOA autoverzekeringen vergelijkt u op prijs, kwaliteit, dekkingen en meer. Voer hierboven het kentekennummer in en zie direct wat het premieverschil is. Groot voordeel is dat u binnen no-time ziet wat u kunt besparen. Besparen op uw premiebedrag is simpel, maar wist u dat u kunt profiteren van een extra premievoordeel? Het is eigenlijk redelijk simpel, maar toch zijn er autobezitters die deze extra premievoordelen laten liggen. Hieronder een aantal punten waardoor u van een extra premiekorting kunt profiteren.

Schadevrije jaren. Uw opgebouwde schadevrije jaren zijn goud waard. Sommige autoverzekeraars geven tot wel meer dan 80% korting. Zo’n no-claimkorting kan oplopen van enkele tientallen, tot soms wel honderden euro’s voordeel per premiejaar.

Schadeherstellers. Sommige verzekeraars geven een extra premiekorting als u kiest voor aangewezen schadeherstellers. Maak hier slim gebruik van en u kunt een extra premiekorting ontvangen.

Pakketkorting. Zodra u meerdere verzekeringen bij uw verzekeraar afsluit, wordt het premiebedrag vanzelf lager. Een pakketkorting is een slimme manier om te profiteren van een extra premiekorting.

Collectief verzekeren. Bij het afsluiten van een nieuwe autoverzekering kunt u aangeven of u van een collectief voordeel wilt profiteren. Dit kan een extra premievoordeel opleveren. U kunt tijdens het aanvragen eenvoudig nagaan of uw werkgever, of vereniging is aangesloten.

Overstappen

Uw autoverzekering online afsluiten

De meeste autobezitters weten wel dat overstappen geld kan opleveren. Dankzij het internet wordt het zelfs steeds makkelijker om een nieuwe autoverzekeraar te kiezen. Een autoverzekering online afsluiten vergt echter wel enige aandacht. Wij adviseren om niet uitsluitend op een laag premiebedrag af te gaan, maar om meerdere punten te vergelijken. Zo kan bijvoorbeeld het type dekking een grote rol spelen. Als u bijvoorbeeld alleen een WA autoverzekering heeft, wordt de schade aan uw eigen auto niet vergoedt. Dat kan dus achteraf wel geld kosten. Vergelijk daarom meerdere punten. Denk daarbij aan punten zoals dekkingen, polisvoorwaarden, vergoedingen en schadeafhandelingen. Het type dekking kan het verschil uitmaken tussen zelf een schade moeten betalen, of deze vergoedt krijgen. Bovendien zijn de polisvoorwaarden eveneens van belang. Denk bijvoorbeeld aan vergoedingen en schadeafhandelingen. Alle bepalingen hieromtrent kunt u netjes terugvinden in de polisvoorwaarden.

Vergelijk autoverzekering

Besparen

Vergelijk premies en bespaar geld

Zoveel mogelijk geld besparen, dat is wat wij voor onze bezoekers willen. Via AOA autoverzekeringen kunt u vrijblijvend de goedkoopste autoverzekeraars en verzekeringen vergelijken. Besparen op uw polis is niet moeilijk, maar u dient wel goed op te letten. Zoals eerder aangegeven, vergelijk niet alleen premies, maar ook (aanvullende) dekkingen, vergoedingen, schadeafhandelingen en polisvoorwaarden. Dit kan het verschil uitmaken tussen enkele tientjes, of honderden euro’s besparen. Heeft u hulp nodig bij het vergelijken en overstappen? Laat het ons weten. Wij helpen u graag besparen!