Schadeauto

SchadeautoAls u een ongeluk heeft gehad met de auto, dan zit u vaak met de gebakken peren. De auto doet het niet meer of hij ziet er niet meer uit. Soms mag u er zelfs niet meer mee rijden. U moet de auto dan eerst laten repareren en opknappen voordat u er weer mee verder mag rijden. En dat is natuurlijk niet altijd even leuk. Zeker als u weet dat het repareren van de auto veel geld kost. Het is dan soms zelfs verstandiger om de auto niet op te knappen en om te besluiten om de schadeauto te gaan verkopen. Het is dan beter om gewoon afscheid te nemen van de schadeauto. En dit kan natuurlijk soms wel met wat pijn in het hart gebeuren. Het is echter soms beter om dit toch te doen.

Ontdek wat er allemaal mogelijk is

Kijk eerst wat er allemaal kan en wat er allemaal mogelijk is voordat u de knoop doorhakt om, of de auto te verkopen, of om de auto te laten repareren. Zorg dat u eerst precies weet wat het allemaal kost om de schadeauto te laten repareren. U kunt immers pas dan beslissen en afwegen wat het best is. Zeker als u weet wat een soortgelijk voertuig kost. U kunt dan beslissen om, of de schadeauto te laten repareren, of juist de schadeauto te verkopen.

Verkoop de schadeauto

Als u besloten heeft om de schadeauto te verkopen, dan kunt u dit op verschillende manieren doen. U kunt de schadeauto zelf gaan verkopen. Ook kunt u de schadeauto aanbieden aan een sloopauto inkoop bedrijf die schadeauto’s inkoopt. U kunt dan denken aan een autosloperij of een autodemontage bedrijf. Ook zijn er op het internet verschillende manieren om de schadeauto te verkopen. Door op de juiste websites de verschillende gegevens van de auto in te vullen, krijg u vaak binnen de kortste keren een reactie terug met daarbij een waarde indicatie van de schadeauto. En dat is natuurlijk wel zo gemakkelijk.

Snel en gemakkelijk

Kies er gewoon voor om snel en gemakkelijk afscheid te nemen van de schadeauto. Het duurt vaak lang om de auto te laten repareren en ook de kosten vallen vaak hoger uit dan verwacht. En dat is natuurlijk nooit leuk. Het is daarom slimmer en verstandiger om de auto snel en goed via het internet te gaan verkopen. En dat is natuurlijk wel goed nieuws. Toch?

Veel succes met het verkopen van uw schadeauto.

Posted in: Autoschade

Leave a Comment (2) ↓

2 Comments

 1. Auto Roadshow Lucien december 1, 2016

  Naar mijn idee is het inderdaad beter om gewoon je schade auto te verkopen.

  Gr.
  Lucien Lachman

 2. Autoroadshow Lucien december 5, 2016

  Heb het zelf ook een keer mee gemaakt dat ik de auto moest verkopen wegens teveel schade, heel pijnlijk aangezien dit mijn eerste auto was, maar uiteindelijk heb ik er een mooie Skoda Yeti voor terug kunnen krijgen đŸ˜‰

  Groeten, Lucien

Leave a Comment