OHRA autoverzekering afsluiten

De OHRA autoverzekering vergelijken en online afsluiten kan eenvoudig via onze website. OHRA geeft autobezitters een blijvend oplopende premiekorting. Dit is uitstekend voor de prijsbewuste autobezitter. In tijden van economisch gesteggel en bezuinigingen, is de OHRA autoverzekering een prima manier om enorm te besparen. Kiest u nu voor de OHRA autoverzekering online afsluiten, dan bent u verzekerd bij één van de meest betrouwbare verzekeraars van ons land. Bovendien profiteert u met de OHRA autoverzekering, van de JOB actie. Deze actie houdt in dat als u even niet zelf kunt rijden, u thuis wordt gebracht door de JOB. Dit is een professioneel en ervaren chauffeur van OHRA. Heeft u dus een feestje gehad waarna u even geen zin heeft om zelf te rijden, of gewoon lekker na een dagje uit? Dan is de JOB een fantastisch uitkomst.

Gratis chaffeursdienst

OHRA autoverzekering afsluitenDe JOB kunt u 48 uur van te voren boeken middels het boekingsformulier op de website van OHRA. Het is gewoon een stukje extra service voor u als klant. De JOB actie geldt voor autobezitters die een Volledig Casco (all-risk) dekking hebben afgesloten. Bovendien ontvangen all klanten van OHRA nu tijdelijk korting op een alarmsysteem. Deze is aangesloten op de alarmcentrale. In geval van diefstal onderneemt de alarmcentrale direct actie. De OHRA autoverzekering direct afsluiten betekent dat u zowel in binnen- en buitenland voorzien bent van een uitstekende klantenservice en hulpverlening in geval van nood. Bewaar ook altijd een schadeformulier en uw OHRA relatienummer in de auto. Het is ook handig om de OHRA hulpdienst sticker op uw achterruit te plakken. Mocht u na een ongeval even zelf niet meer in staat zijn om te praten, dan weten de hulpdiensten wat er met uw voertuig moet gebeuren. Hier gaat u natuurlijk niet van uit, maar mocht er in geval van nood hier sprake van zijn, dan bent u in goede handen. OHRA staat 24/7 tot uw dienst.

OHRA autoverzekering afsluiten

Tijdens de reparatie van uw eigen auto ontvangt u een leenauto. Hierdoor blijft u mobiel tot uw eigen voertuig netjes gerepareerd is. Besluit u om nu de OHRA autoverzekering aan te vragen, dan kunt u gebruik maken van de gratis opzegservice. De gratis opzegservice bespaart u een hoop papierwerk en garandeert dat u geen dag onverzekerd rijdt. Bekijk direct alle voordelen op een rij van de OHRA autoverzekering afsluiten.

Posted in: Goedkoopste autoverzekeringen

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment