Hybride autoverzekering

Hybride autoverzekeringUw groene hart zit op de juiste plek en u heeft zojuist besloten een hybride voertuig aan te schaffen. Dat doet u niet zomaar. Verschillende autoverzekeraars motiveren dit ook en geven een extra premiekorting voor het rijden in een milieuvriendelijk voertuig. Zo zijn er meerdere autoverzekeraars die steeds vaker een extra premievoordeel bieden in de vorm van een hybride autoverzekering. Dit klinkt een beetje gek, maar eigenlijk is het niet meer dan een extra impuls om milieuvriendelijk te rijden. De klant ontvangt daar natuurlijk wel wat voor terug. Het is dus niet alleen speciaal voor de milieubewuste automobilist in het leven geroepen. Iedereen kan zich voornemen iets terug te doen voor het milieu. Autoverzekeraars laten hiermee zien dat het hen wel degelijk iets kan schelen. Het is dus niet alleen een kwestie van winst maken, maar ook een groene hart op de juiste plek hebben.

Voordelig uw auto verzekeren

De hybride autoverzekering zorgt er eigenlijk voor dat automobilisten veel goedkoper uit zijn. Dit is een ideaalbeeld voor de klant. Milieuvriendelijker rijden en ook nog eens profiteren van een extra premiekorting. Naast een extra premievoordeel van een hybride autoverzekering, zijn er meer punten waardoor u kunt besparen. Zo heeft u bijvoorbeeld met de OHRA autoverzekering direct een blijvend lage premiekorting. Dit betekent dat u blijvend profiteert van een voordelig premiebedrag. Bovendien heeft OHRA een gratis overstapservice bij het overzetten van de huidige autoverzekering.

Less is more

Minder betalen is altijd leuk. Zo speelt bijvoorbeeld ook het risicoprofiel een grote rol bij het vaststellen van het premiebedrag. Vormen bestuurders van hybride auto’s een veel lager risico in het verkeer? Hoe dan ook, autobestuurders van een milieuvriendelijk voertuig profiteren wel van een premiekorting. In het algemeen betekent een lager risicoprofiel automatisch een lager premiebedrag per maand. Deze risicoprofielen worden al jaren toegepast bij het berekenen van de autoverzekering premie. Denk bijvoorbeeld aan een 18 jarige die net een rijbewijs heeft gehaald en een torenhoge premie per maand moet betalen. Ook automobilisten die veel schade rijden worden als het ware in de categorie “risicogroep” geplaatst. Met een hybride autoverzekering bent u altijd goedkoper uit. U ontvangt immers een extra premiekorting voor het rijden in een milieuvriendelijk voertuig.

Premievoordelen hybride autoverzekering

Bent u op zoek naar een lager premiebedrag? Bereken dan direct via AOA autoverzekeringen wat u kunt besparen per maand. Bent u tevens in het bezit van een milieuvriendelijk voertuig? U profiteert dan direct van de volgende punten:

– Premiekorting van jaarlijks 10%
– Complete dekking
– Zeer snelle schadeafhandeling
– Gratis opzegservice beschikbaar
– Klantvriendelijk en servicegericht
– Pakketkorting
– En meer

Bekijk direct wat het premieverschil voor uw hybride auto zal zijn. Een hybride auto verzekeren kan dus zeker wel een extra premiekorting opleveren. U kunt vrijblijvend nu verschillende premies vergelijken via deze pagina.

Posted in: Autoverzekering afsluiten

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment