Kruidvat

KruidvatBij Kruidvat uw autoverzekering afsluiten kan snel, simpel en is bovenal betrouwbaar. Zoals bij de meeste autoverzekeraars, kunt u kiezen uit 3 dekkingen. De basis WA, welke wettelijk verplicht is, een WA+ beperkt casco en een WA volledig casco (All-risk) dekking. De wijze waarop u het voertuig verzekerd hangt af van het type en leeftijd. Dit kunt u afhankelijk van uw keuze uitbreiden met de juiste aanvullende dekkingen. Het is eveneens mogelijk een flexibel eigen risico in te stellen. Met de Kruidvat autoverzekering heeft u een aantal voordelen met een uitstekend garantie voor een lage prijs.

Bereken premie

Voordelen Kruidvat autoverzekering

Naast de vaste voordelen zijn er regelmatig nieuwe acties. Ontdek direct welke acties er momenteel zijn en profiteer. U kunt bijvoorbeeld een tankpas winnen of kans maken op een vakantie ter waarde van enkele duizenden euro’s. Bekijk direct op de website welke acties er nu zijn. Een aantal van de gebruikelijke voordelen zijn:

  • Lage premie
  • Een bonus-maluskorting tot 80%
  • Vervangend vervoer bij schade (kosteloos)
  • Maandelijks opzegbaar

Door de hoge premievoordeel is uw voertuig bij Kruidvat al vanaf een belachelijk laag bedrag per maand verzekerd. Bent u niet tevreden? De verzekering is maandelijks opzegbaar, dus u zit nooit langer vast aan de polis dan u wenst. Ook in geval van schade bent u verzekerd van gratis vervangend vervoer. Bezoek de website voor alle voordelen van de Kruidvat autoverzekering en ontdek of uw premie mogelijk ook voordeliger kan. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Via AOA autoverzekeringen vind u altijd de juiste informatie over de beste autoverzekeraars in Nederland.

Eigen risico Kruidvat autoverzekering

Met een flexibel eigen risico bepaalt u zelf hoeveel u uit eigen zak betaalt. Voor de basis WA is er geen eigen risico. Bij een hoger dekkingsvorm, met uitgebreide aanvullingen, kunt u het eigen risico instellen op € 0,- of € 200,-. Het eigen risico en bedragen gelden alleen voor reparaties bij een aangesloten herstelbedrijf. Als u ervoor kiest uw auto te herstellen bij een niet aangesloten schadeherstelbedrijf, zullen de kosten iets hoger liggen.

Meer informatie