InShared

InsharedInShared autoverzekering afsluiten met winstgevende beloningspunten? De InShared autoverzekering is ontzettend populair onder autobezitters. Wat zonder twijfel enorm aanspreekt, is de mogelijkheid een deel van het betaalde premiebedrag teruggestort te krijgen op uw bankrekening. Dit bedrag kan aan het eind van elk premiejaar verdiend worden. Als prijsbewuste consument wordt u in de gelegenheid gesteld om geld te verdienen bij deze verzekeraar. Top! Een autoverzekeraar waar kwaliteit en het financieel belang van klanten voorop staat, betekent immers dat alle klanten profiteren. Bekijk de voordelen en begin vandaag nog met het sparen van beloningspunten.

Bekijk beloningssyteem

InShared beloningssyteem

Hoe werkt het precies? Dankzij de InShared beloningspunten. Deze beloningsregeling houdt in dat, mits u zich goed aan de regels houdt en geen schadeclaim in hetzelfde premiejaar heeft ingediend, u een deel van het premiebedrag netjes teruggestort krijgt. U heeft dan als het ware een hele periode, of soms zelfs wel een volle maand, gratis van de InShared autoverzekering genoten. InShared geeft met deze regeling een aanzet om verantwoord deel te nemen aan het verkeer. Tenslotte, hoe minder risico’s u neemt, des te kleiner de kans op een ongeval.

Geld verdienen met uw autoverzekering

De InShared beloningsregeling zorgt niet alleen voor een lucratief bedrag aan het eind van elk premiejaar, maar draagt ook bij aan een stuk veiliger verkeer. De meeste autobezitters zullen zonder twijfel hun best doen om dit bedrag elk premiejaar weer te verdienen. Bovendien is dit niet het enige manier om InShared beloningspunten te verdienen. Naast het schadevrij rijden, kunt u op verschillende manieren InShared beloningspunten verdienen. InShared geeft als aanmoediging dat autobezitters met een milieuvriendelijk voertuig, eveneens beloningspunten verdienen. Ook bij het nemen van preventieve- en andere milieumaatregelen, verdient de klant punten. Bovendien, hoe langer u klant bent of door een extra verzekering afsluiten, hoe meer punten u krijgt. Zo verdient u meer beloningspunten bij InShared:

  • Iedere maand dat u klant bent
  • Elke euro die u aan premie betaalt
  • Een verantwoorde deelname aan het verkeer
  • Een milieuvriendelijk voertuig
  • Preventieve maatregelen
  • Milieumaatregelen
  • Parkeersensoren
  • Een alarminstallatie

Deze punten spaart u heel het jaar door en wisselt u in voor een aantrekkelijk bedrag die aan het eind van dat premiejaar op uw bankrekening gestort wordt. Op 1 januari gaan alle tellers weer op nul en heeft u weer de kans een mooi bedrag op te sparen. Profiteer direct van deze collectieve jaarbeloning!

Premieverhoging na schade met de InShared autoverzekering

Heeft u wel een keer een schadeclaim ingediend? Geen zorgen. Uw premiebedrag stijgt nauwelijks. InShared werkt namelijk met een eerlijk systeem voor iedereen. Dit is ideaal als u wel een keer schade heeft gereden. Een ongeluk zit vanzelfsprekend in een klein hoekje en dat hoeft niet altijd aan het menselijk onvermogen te liggen. Wat wel nadelig uitpakt is dat u voor dat premiejaar uw beloningspunten kwijt raakt. Dit is voor de verantwoorde automobilist natuurlijk heel erg jammer, maar zoals al eerder aangegeven gaan de tellers op 1 januari weer op nul en kunt u weer lekker sparen voor InShared beloningspunten. Zo blijft het eerlijk voor iedereen en kunt u aan het eind van het jaar weer volop profiteren van de collectieve jaarbeloning.

Meer informatie over een autoverzekering afsluiten bij InShared?

Kijk direct vrijblijvend voor meer informatie en alle voordelen op een rij van de InShared autoverzekering. Het werkt in veruit de meeste gevallen enorm in uw voordeel. Voor autobezitters is het dan ook een simpel rekensommetje. Daarnaast is InShared één van de goedkoopste en kan uw premievoordeel tot honderden euro’s per jaar oplopen. U kunt via deze pagina vrijblijvend de InShared autoverzekering vergelijken. Laat u aangenaam verrassen, geniet van beloningspunten en bespaar direct op uw premiebedrag met de InShared autoverzekering.

Meer informatie