Centraal Beheer Achmea

Centraal Beheer AchmeaDe Centraal beheer autoverzekering afsluiten betekent uw voertuig(en) bij één van de beste en meest betrouwbare verzekeraars onderbrengen. Het afsluiten van de Centraal Beheer autoverzekering duurt slechts minder dan enkele minuten. Voordat u overgaat tot het aanvragen, kunt u gebruik maken van de links op deze pagina voor een indicatie van de premiebijdrage. Uw premiebedrag, kan in combinatie met het werkgeversvoordeel aanzienlijk voordeliger. Voor een lage premie ontvangt u kwaliteit en service waar u recht op heeft. Ook voor hulp bij ruitschade is Centraal Beheer Achmea zeer behulpzaam. Niet alleen word u snel door specialisten weer op weg geholpen, maar hoeft u soms helemaal geen eigen risico te betalen.

Bereken premie

Het werkgeversvoordeel betekent dat, mocht uw werkgever aangesloten zijn bij Centraal Beheer Achmea, u in collectief verband een winstgevend premievoordeel ontvangt op uw autoverzekering. Veel autobezitters geven aan dit ideaal te vinden. Tienduizenden werkgevers in NL zijn al aangesloten. Hierdoor genieten meer dan 3.000.000 Nederlanders van een enorme premievoordeel via de werkgever. Met een collectief premieregeling van de verzekeraar heeft u één van de meest betrouwbare maatschappijen van Nederland achter u staan. Kijk direct of ook uw werkgever is aangesloten. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunt u op verschillende andere manieren een korting bovenop uw premie ontvangen. Uw collega’s en u lopen hierdoor wel een winstgevend collectief voordeel mis.

Geschiedenis Centraal Beheer

Centraal Beheer, opgericht in 1909 te Amsterdam, is begonnen als klein verzekeraar voor werkgevers. Na een droevig periode medio jaren ’40 raakte Centraal Beheer het decennium daarop een dieptepunt. Waar het bedrijf begin jaren ’50 bijna 3.000 medewerkers in dienst had, waren dit er eind jaren ’50 nog geen 300. Rond deze periode raakte Centraal Beheer ook nog eens al haar kantoren in Amsterdam kwijt. Noodgedwongen werd Centraal Beheer, als een ongewild kindje, weggemoffeld naar het hoofdkantoor van het toenmalig gemeenschappelijk administratiekantoor (GAK).

In het jaar 1970 verhuisde Centraal Beheer naar Apeldoorn en werd het moderne Centraal Beheer Achmea, zoals wij dat vandaag kennen, gevormd. Als een feniks uit de as herrees Centraal Beheer, en klom zij uit het dal van de jaren vijftig. Centraal Beheer Achmea hedendaags, is één van de grootste dienstverleners binnen Nederland. Dit terwijl er voor 1960 niet of nauwelijks verzekeringen op de particuliere markt werden aangeboden. Mede door aangesloten werkgevers kon Centraal Beheer Achmea meer werkende Nederlanders bereiken. Zo werden steeds meer voertuigen van werkende Nederlanders verzekerd. Na verschillende innovaties, werd het alsmaar eenvoudiger om ook steeds meer particulieren te bereiken. Door het rechtstreeks en persoonlijk contact naar de klant toe bleef het succes van Centraal Beheer Achmea groeien. Als direct-writer verloor zij het contact met de klant nooit uit het oog. Dit stond, en staat nog steeds onverminderd centraal. Veel klanten vonden dit een veel fijner manier van omgang.

De kracht achter even Apeldoorn bellen

Centraal Beheer Achmea is bij alle Nederlanders wel bekend van reclames zoals; “even Apeldoorn bellen”. Deze buitengewoon vermakelijke reclames, worden sinds de jaren tachtig uitgezonden op de Nederlandse TV. Ruim 100 jaar na het ontstaan van Centraal Beheer, kunt u er van uitgaan dat u een sterk en zeer betrouwbare verzekeraar achter u heeft. De Centraal Beheer autoverzekering is flexibel, u kunt zelf bepalen welke dekkingen u verzekert en het samenstellen geeft een algeheel keuzevrijheid welke voordelen u wel of niet meeneemt. Kijk direct voor meer informatie en alle voordelen op een rij van de Centraal Beheer autoverzekering.

Meer informatie