ANWB autoverzekering afsluitenDat ANWB een betrouwbare pechhulp service heeft, wisten de meeste Nederlanders al. Nu weten ook steeds meer autobezitters dat de ANWB autoverzekering gewoon keihard één van de beste is. ANWB staat traditioneel toch wel bekend als dé pechhulp service van Nederland. Desondanks heeft ANWB met ruim 4.000.000 leden een buitengewoon aanzienlijk deel van de autoverzekeringsmarkt binnen handbereik. Dat is natuurlijk ook niet zo gek, gezien het prachtig werk wat is verricht door de specialisten van de verzekeraar.

Bereken premie

Steeds meer Nederlanders weten dat zij recht hebben op een aantrekkelijk ANWB pakketkorting. Niet veel verzekeraars hebben zo’n winstgevende regeling. Dit betekent dat ANWB, bij meerdere producten, een blijvend premievoordeel geeft. Het is bijna niet normaal hoe veel premiekorting de klant geniet door de ANWB pakketvoordeel. Wat houdt deze ANWB pakketkorting in samenhang met de autoverzekering dan precies in? We komen hier iets later in dit bericht op terug. Lees verder voor meer informatie over de ANWB autoverzekering afsluiten.

ANWB autoverzekering binnen 1 minuut online

ANWB was het Nederlands antwoord op de Engelse Cyclist Touring Club (CTC). Opgericht in 1883, begon ANWB met het behartigen van belangen uitsluitend voor fietsers. Eind negentiende eeuw kwam hier verandering in en werden ook de belangen van o.a. automobilisten en gemotoriseerde tweewielers behartigd. In rap tempo groeide deze hulpservice uit. In het begin ging dit enigszins anders dan vandaag. Met grote houten rijwielhulpkisten langs de weg, gevuld met gereedschappen, mochten tweewielers zelf aan de fiets sleutelen. Deze hulpkisten kon men vinden langs drukke fietsroutes destijds. De eerste hulpkist werd in 1898 te Oirschot geïnstalleerd nabij Hotel de Zwaan. Hier kwam verandering in met het introduceren van de wegenwacht. Met het aantreden van de eerste vrouwelijke hulpverlener, in 1985, is het allang geen baan meer voor mannen alleen. Vandaag de dag is de ANWB alarmcentrale één van de meest betrouwbaarste van Nederland. Tegenwoordig kunnen leden niet alleen hun voertuig verzekeren van pechhulp onderweg, maar ook tegen schade. De ANWB autoverzekering afsluiten kan al binnen 5 minuten online. Vergelijk vrijblijvend of het premiebedrag ook voor u winstgevend kan zijn. In combinatie met uw lidmaatschap kan de ANWB autoverzekering ook nog eens een aantrekkelijk voordeeltje opleveren.

Voordelen ANWB autoverzekering afsluiten

De ANWB autoverzekering afsluiten komt zeker niet zonder voordelen. ANWB werkt op een slimme manier om de premie voor al haar leden extra laag te houden. Door te kijken naar verschillende factoren kan ANWB de schaderisico’s optimaal inschatten. Dit zorgt ervoor dat alle leden zoveel mogelijk profijt hebben. Daarnaast hebben leden direct recht op een ledenkorting, die combinatie met meerdere producten enorm kan oplopen. De aanvullende dekkingen binnen de ANWB autoverzekering zijn zeer aantrekkelijk en kunnen bovendien eenvoudig aangepast worden. Voor ANWB leden is het beter om over te stappen op de ANWB autoverzekering. Opgebouwde schadevrije jaren kunnen namelijk direct een winstgevende korting van 80% op de no-claim opleveren. Met alle voordelen in samenhang met de pakketkorting bent u dus goed verzekerd bij één van de beste verzekeraars van Nederland. Tel uw pakketvoordeel erbij op en u bent in de meeste gevallen zelfs voordeliger uit. Kijk direct voor meer over de ANWB ledenvoordeel en informatie over de ANWB autoverzekering.

Meer informatie