Allsecur

AllsecurAllsecur was al populair, voor de reclames met de tweeling broertjes Coronel, maar is dankzij de twee racebroertjes immens populair. Ook onder autobezitters is de Allsecur autoverzekering als beste keus bestempelt. Dit is dus niet alleen een populaire autoverzekeraar, maar u bent verzekerd van de beste service en schadetechnische afhandeling in geval van nood. Allsecur is niet zomaar al jaren successievelijk als beste beoordeeld. Een ijzersterk team van specialisten met betrouwbaarheid en service hoog in het vaandel, zorgt voor de echte populairiteit van de verzekeraar. Allsecur is een redelijk jong autoverzekeraar die voor kwaliteit, en een niet mis te verstane dienstverlening staat.

Bezoek website

Allsecur is in Nederland aan het eind van het eerste kwartaal van 2008 gestart met het verzekeren. De Allsecur autoverzekering viel meteen in de smaak. Dit kwam door een sterk aanbod en prima dekkingen, plus een scherpe premievoordeel waar autobezitters nog steeds van profiteren. Allsecur is onderdeel van Allianz Nederland. Deze is ontstaan na de cumulatie van vezekeraars Royal Nederland en Zwolsche Algemeene. Allianz Nederland valt onder de Allianz Group, één van de grootste verzekeraars van Europa.

Gratis onderweg service bij de Allsecur autoverzekering

Naast deze punten, is de Allsecur autoverzekering gewoon een aanrader. Zo heeft u in geval van pech direct de Allsecur onderweg service. Deze is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Deze gratis aanvullende service betekent dat, in geval van pech, een deskundige op een klantvriendelijke manier laat weten of u verder kunt rijden of niet. Mocht dit niet het geval zijn, dan wordt er een monteur gestuurd om u direct weer verder te helpen. Met de Allsecur pechhulpverzekering bent u direct weer op weg. Uw auto wordt ter plekke gerepareerd of naar het dichtstbijzijnde autogarage gebracht.

Geen eigen risico bij Allsecur

De Allsecur autoverzekering afsluiten kan eenvoudig via deze website. Zo heeft u bijvoorbeeld een nieuwe Opel Corsa uit bouwjaar 2011 al WA verzekerd vanaf een belachelijk per maand. Het hoeft niet onnodig duur te zijn. Zo was er in het verleden nog een onnodig dure autoverzekering voor iedereen. Tegenwoordig hoeft dat echt niet meer. Mede door de groeiende concurrentie en het wegnemen van dure tussenpersonen.

Het enige wat u nodig heeft voor de Allsecur autoverzekering afsluiten is uw meldcode. Deze meldcode bestaat uit 4 cijfers en is terug te vinden op het kentekenbewijs. Als u nu direct het kentekenbewijs erbij pakt hoeft dat straks niet meer en kunt u rustig beginnen met het online verzekeren. Het duurt maar minder dan 5 minuten. Veruit de meeste autobezitters geven aan dat het ontzettend fijn is om geen eigen risico te hoeven betalen. Dit is gewoon handig als het even niet zo goed uitkomt. Zo heeft u na schade niet het bekommeren om een eigen bijdrage en kan er direct aan uw voertuig gewerkt worden. Vervangend vervoer wordt eveneens geregeld. U blijft dus gegarandeerd mobiel.

Overstaphulp bij het aanvragen

Naast de scherpe voordelen is het opzeggen even gemakkelijk. De autoverzekering is dagelijks opzegbaar en zonder opzegtermijn. Nu direct overstappen? Allsecur helpt hierbij. Geef bij het afsluiten aan dat u gebruik wilt maken van de overstap service. Is uw opzegtermijn bij de huidige autoverzekeraar nog niet verlopen? Geen probleem! Allsecur helpt ook hiermee. Dankzij de scherpe premie, dekkingen en service is Allsecur ook dit jaar uitgeroepen tot beste keus. Bereken direct vrijblijvend uw premie. De Allsecur autoverzekering afsluiten betekent meer waar voor uw geld.