Centraal Beheer autoverzekering

Centraal Beheer autoverzekeringCentraal Beheer Achmea is één van de beste en meest betrouwbare autoverzekeraars van Nederland. U kunt met een gerust hart de op weg. Naast uitstekende dekkingen en voordelen kunt u tevens op een profijtelijk manier besparen op uw premiebetaling. U profiteert bijvoorbeeld van een enorm premievoordeel als u de auto collectief via uw werkgever verzekert. Kijk hier voor meer informatie over korting via de werkgever (uw privacy blijft altijd gewaarborgd en gegevens zullen niet gedeeld worden met uw werkgever). Bovendien kunt u gemakkelijk aanvullende dekkingen selecteren. Een extra inzittendenverzekering, ruitschade, een eigen risico, of juist helemaal geen eigen risico? Het kan gemakkelijk binnen 5 minuten online. Daarnaast beloont de verzekeraar graag haar klanten. Heeft u geen schade gereden, dan ontvangt u een beloning in de vorm van een extra premiekorting. En mocht u wel een keertje schade hebben gereden, dan betaalt u nooit meer dan het vooraf gekozen eigen risico. Het is helemaal aan u om de hoogte hiervan te bepalen.

Centraal Beheer Achmea

Wist u dat er een extra premievoordeel mogelijk is als u gebruik maakt van het Centraal Beheer Achmea schadeherstelnetwerk? Het is werkelijk geweldig! Kiest u ervoor om uw voertuig binnen het CBA netwerk te repareren, dan betaalt u gewoon een vet lagere premiebedrag per maand. Fantastisch toch? Standaard zijn ook al uw accessoires volledig meeverzekerd. Met de Centraal Beheer Achmea autoverzekering bent u verzekerd van een snelle en goede schadeservice- en afhandeling. Bovendien is er voor verantwoordelijke autobezitters de no-claimkorting. Deze vette no-claimkorting kan oplopen tot maar liefst 75%.

Voordelen Centraal Beheer Achmea autoverzekering

Naast deze winstgevende voordelen, zijn er extra opties die aanvullen op de verzekering. Zo is er bijvoorbeeld, na schade door inbraak, de dekking “diefstal en inbraak”. In geval van inbraak zijn alle accessoires onbeperkt meeverzekerd. Deze krijgt u, naast schade aan de vehikel, 100% vergoedt. Dit is alleen het geval als u geen eigen risico heeft aangegeven. Heeft u bijvoorbeeld een eigen risico van €150, dan wordt alles boven dit bedrag netjes en buitengewoon snel aan u uitbetaald. U hoeft zich hier verder geen zorgen over te maken en alles wordt voor u geregeld. Uw eigen risico kunt u, in tegenstelling tot andere verzekeraars, instellen op verschillende bedragen. Dit kan flexibel vooraf ingesteld worden. U heeft dan het exacte bedrag aan eigen risico in geval van schade. In geval van diefstal krijgt u een vervangende auto. Is uw auto totaal zoek en niet teruggevonden, of total loss teruggevonden, dan ontvangt u de nieuwwaarde/ aanschafwaarde, tot een maximum van €50.000. Is uw voertuig meer waard dan dit bedrag? Dan wordt er in uw geval gekeken naar 110% van de dagwaarde.

Centraal Beheer Achmea pechhulp onderweg

Heeft u pech onderweg? Geen probleem. Met een aanvullende pechhulp dekking wordt u door specialisten weer snel op weg geholpen. In veel gevallen gaat het om pech die ter plaatse verholpen wordt. U kunt dus direct weer met een gerust hart op weg naar uw bestemming. Ook voor pechhulp in het buitenland kunt u rekenen op dezelfde specialisten. Dit zijn stuk-voor-stuk specialisten die AAA+ service verlenen op een klantvriendelijk manier. Hier geldt ook dat in veel gevallen pech onderweg direct verholpen kan worden. Is dit niet het geval, dan ontvangt u vervangend vervoer. Zowel in het buitenland als in Nederland. Dit geldt ook in geval van een reparatie. Voor de milieubewuste automobilist is er de keuze uit vervangend vervoer in de vorm van een fiets of treinkaartje. U bepaalt het helemaal zelf. Met de schadeverzekering van Centraal Beheer Achmea bent u dus verzekerd bij één van de beste en meest betrouwbare verzekeraars van Nederland. De verzekering kan desgewenst geheel naar uw eigen behoeften en stijl samengesteld worden. Kijk direct voor alle voordelen op een rij van de Centraal Beheer Achmea autoverzekering.

Posted in: Goedkoopste autoverzekeringen

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment