Beste autoverzekering afsluiten

Beste autoverzekering afsluitenDe beste autoverzekering afsluiten kan heel gemakkelijk, mits u op bepaalde punten let. Neem vooraf pen en papier bij de hand en begin met het vergelijken van verschillende autoverzekering premies. Dit zorgt niet alleen voor een duidelijk overzicht wat u gaat betalen voor uw nieuwe autoverzekering, maar maakt de beste autoverzekering afsluiten een heel stuk makkelijker. Vergelijk vrijblijvend onderstaande autoverzekeraars. Let op. Neem uw meldcode bij de hand (te vinden op het kentekenbewijs). Deze behoren tot de beste en goedkoopste autoverzekeringen van Nederland.

Ditzo

De Ditzo autoverzekering afsluiten betekent standaard een bonuskorting. Rijd u schadevrij, dan gaat de premie vet wel omlaag. Nu direct uw voordeel berekenen met de Ditzo autoverzekering.

Aegon

Bij Aegon de beste autoverzekering afsluiten betekent kwaliteit voor een scherpe prijs. U heeft de keus uit 3 verschillende autoverzekeringen:

WA autoverzekering (Wettelijk aansprakelijkheidsverzekering)
De WA autoverzekering heeft de laagste premie en de laagste dekking.

WA Beperkt Casco autoverzekering
Naast de voorgeschreven WA dekking, is eveneens beschadiging aan het vervoermiddel als gevolg van diefstal, inbraak, joyriding, brand en blikseminslag verzekerd.

WA Volledig Casco autoverzekering
Dit is de meest complete verzekeringsvorm. U bent hiermee eveneens verzekerd tegen beschadiging als gevolg van botsen, slippen en omslaan. Dit geldt eveneens wanneer u zelf de veroorzaker bent.

Allsecur

Bij Allsecur de beste autoverzekering afsluiten betekent geen eigen risico op uw autoverzekering, een autoverzekering die dagelijks opzegbaar is, beste dekking, prijs plus een gratis opzegservice voor uw oude polis. Verkozen tot beste autoverzekering van 2009, 2010, 2011 en 2012.

Netpolis

Bij Netpolis de beste autoverzekering afsluiten betekent tot 50% besparen op uw oude autoverzekering. Veel Nederlanders betalen teveel voor de autoverzekering. Vraag vrijblijvend een offerte aan en zie met eigen ogen wat u gaat besparen.

OHRA

Bij Ohra de beste autoverzekering afsluiten betekent kwaliteit, gemak en een scherpe prijs voor uw nieuwe autoverzekering. Bij online de autoverzekering afsluiten gegarandeerd een blijvend lage premiekorting. Nu met een handig gratis opzegservice.

Univé

Bij Univé de beste autoverzekering afsluiten betekent tot 75% no-claimkorting als u schadevrij rijdt. En tot 15% premiekorting als u meerdere verzekeringen heeft bij Univé. Maak gebruik van de gratis opzegservice. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan en zie met eigen ogen wat u gaat besparen.

Dit zijn een aantal van de meest voordelige autoverzekeringen.
Kijk voor ons volledig overzicht op deze pagina.

Direct vergelijken

Zodra u in Nederland een auto bezit, is het wettelijk voorgeschreven om deze WA te verzekeren. De WA autoverzekering dekt enkel de schade die u toebrengt aan medeweggebruikers. U kunt de autoverzekering desgewenst uitbreiden met een WA Beperkt Casco of een WA uitgebreid Casco dekking, ook wel all-risk of WA Volledig Casco genoemd. Deze hebben een uitgebreider dekking voor uw voertuig en afhankelijk van uw keus wordt alle schade vergoed, ook als u niet zelf de veroorzaker bent.

Gratis opzegservice

U heeft nu, als u bovenstaande stappen heeft gevolgd, een overzicht van de goedkoopste premies voor uw nieuwe autoverzekering. Heeft u dit nog niet gedaan, doe het dan nu alsnog. Dit helpt ontzettend bij de beste autoverzekering online afsluiten. Indien van toepassing, houdt ook uw verklaring van schadevrije jaren bij de hand. Deze zogenoemde “royementsverklaring” geeft aan hoeveel schadevrije jaren u heeft opgebouwd bij uw vorige autoverzekeraar. U kunt het aantal schadevrije jaren ook gemakkelijk online opvragen via Roy-data. Heeft u de oude autoverzekering nog niet stop gezet, dan wordt dit automatisch voor u geregeld door middel van een gratis overstapservice. Dit betekent dat u enkel hoeft aan te geven dat u van uw oude autoverzekering af wil en de nieuwe autoverzekeraar maakt dit kosteloos voor u in orde. Bent u startend automobilist, dan is dit niet van toepassing en kunt u gelijk de beste autoverzekering afsluiten en gelijk de goedkoopste premies vergelijken.

Posted in: Autoverzekering afsluiten

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment