Autoverzekering online afsluiten

Autoverzekering online afsluitenEen autoverzekering online afsluiten is tegenwoordig uitermate populair. Het gemak en bevattelijkheid van een duidelijk en helder overzicht van verschillende autoverzekeringen en premies, maakt het een stuk eenvoudiger om zelf alles te regelen. Er zijn ook zeker wel voordelen bij een autoverzekering online afsluiten. Zo bieden verschillende autoverzekeraars aantrekkelijke online kortingen. Deze zorgen er onder andere voor dat een autoverzekering online afsluiten steeds interessanter wordt. Met ingang van 1 maart 2010 is een autoverzekering zelfs makkelijker opzegbaar. Steeds meer automobilisten maken hier dankbaar gebruik van en weten de premievoordelen dan ook zeker wel te vinden online. Mede dankzij het internet is dit veel gemakkelijker en kan men eenvoudig en geheel naar wens overstappen naar een nieuwe autoverzekeraar.

Een aantal voordelen

– Gratis leenauto bij reparatie
– Tot meer dan 85% premievoordeel
– Dagelijks opzegbaar
– Flexibel eigen risico
– Gratis overstapservice
– Collectief voordeel
– Bonuskorting
– Pakketkorting
– Online premiekorting
– Bonusregeling
– En nog veel meer

Bekijk direct alle voordelen op deze pagina.

Naast de voordelen die een autoverzekering online afsluiten heeft, zijn er ook een aantal punten waar u goed op moet letten. Bekijk: waarop letten bij een nieuwe autoverzekering online afsluiten voor meer informatie en handige tips.

Overstappen

Een autoverzekering online afsluiten kan vaak een goedkoper premiebedrag opleveren. Vanaf 1 maart 2010 is het zelfs gemakkelijker om over te stappen. In het verleden zaten klanten langer vast aan een autoverzekering en konden daar soms moeilijk vanaf komen. Als er voor einddatum van het contract geen opzegging verstuurd was, werd de autoverzekering automatisch verlengd. Nu de autoverzekering dagelijks opzegbaar is, gaat dat een stuk eenvoudiger. Daarnaast zijn zulke taferelen, met strikte regels omtrent stilzwijgend verlengen, vrijwel uniek.

Premies vergelijken

Een autoverzekering online afsluiten vraagt wel uw aandacht op bepaalde punten te letten. Het heeft geen zin om een goedkope autoverzekering af te sluiten die na een aanrijding, en dus een schadeclaim, ineens vele malen duurder wordt. De voordelen van een autoverzekering online afsluiten kan variëren van enorme kortingen, gratis pechhulp, een gratis overstapservice, een collectief voordeel via uw werkgever tot aan een premiekorting van soms wel meer dan 80%. Dit resulteert in een premievoordeel van soms tot wel honderden euro’s per jaar. Elk jaar dat er bovendien geen schadeclaim wordt ingediend, ontvangt de klant extra premiekorting. Ook zijn er autoverzekeraars die geen premieverhoging na een schadeclaim berekenen door hier extra dekkingen tegen te bieden.

Aandachtspunten

Als u kiest voor een autoverzekering online afsluiten, moet u er wel rekening mee houden dat de premies in veel gevallen verschillen. Dit kan als oorzaak hebben: leeftijd en gewicht van de auto, leeftijd en woonplaats van uzelf (in veel gevallen is een autoverzekering in de randstad veel duurder), opgebouwde schadevrije jaren (dit kan een aantrekkelijk premievoordeel opleveren), aantal kilometers dat per jaar gereden wordt, dagwaarde van de voertuig en meer.

Direct beginnen met vergelijken via AOA autoverzekeringen

Een goed begin bij uw nieuwe autoverzekering online afsluiten, is het vergelijken van verschillende premies en dekkingen. Dit kan geheel vrijblijvend online. Indien u wel meer informatie wenst, is het raadzaam even de klantenservice te bellen. U kunt er ook voor kiezen om te e-mailen. Er zal dan contact met u opgenomen worden, meestal binnen 48 uur. Gaat u voor online afsluiten? Begin dan vandaag nog met het vergelijken van verschillende autoverzekeraars en premies. Bovendien is het raadzaam om ook de polisvoorwaarden goed door te nemen. Dit werkt uiteindelijk in uw voordeel en voorkomt verrassingen achteraf.

Posted in: Autoverzekering online afsluiten

Leave a Comment (1) ↓

1 Comment

  1. meire kevin oktober 9, 2017

    geachte door omstandigheden konden wij onze auto verzekering niet meer betalen .daardoor zijn wi geschrapt van de verzekering .is er nog een mogelijk heid voor een verzekering aan te gaan .mvg kevin

Leave a Comment