Autoverzekering afsluiten

U bent op zoek naar een nieuwe autoverzekering, maar welke dekking past het best bij de voertuig? Het vinden van de juiste dekking kan al binnen een aantal minuten online. Er zijn zeker wel voordelen aan het regelmatig vergelijken van verschillende autoverzekeringen. U weet direct of uw premie goedkoper kan en u ziet meteen hoeveel het oplevert. Mede hierdoor weten steeds meer consumenten dat overstappen simpelweg loont. Wie wil er nou onnodig lang aan een dure autoverzekering vastzitten? Als het goedkoper kan, en vaak zelfs ook beter, waarom niet overstappen?

Overstapper of trouwe klant

U moet wel zelf de beslissing nemen om over te stappen. Zo zaten de meeste autobezitters in het verleden jaren vast aan een te dure verzekering, zonder te beseffen dat het goedkoper kon. Soms was dat zelfs een eigen keus, puur uit loyaliteit. Tegenwoordig is het een kwestie van online vergelijken en het besparen is een feit. Loyaliteit naar de verzekeraar toe is wel leuk, maar geld besparen is nog veel leuker. Reken het zelf maar uit. Beginnende automobilisten kunnen op deze manier ook een goede schadeverzekering vinden. Het is simpelweg een manier om jaarlijks geld te besparen door regelmatig online te vergelijken.

Autoverzekering afsluiten met korting

Bij de meeste verzekeringsmaatschappijen kunt u bij het overstappen al direct profiteren. Klanten ontvangen direct een premievoordeel die soms wel tot honderden euro’s per jaar kan oplopen.
De OHRA autoverzekering afsluiten bijvoorbeeld, levert u direct een oplopend premiekorting. Een ander manier om te besparen is door middel van de opgebouwde schadevrije jaren. Als startend automobilist is dit niet van toepassing. Heeft u wel een verantwoord rijgedrag en blijft u schadevrij rijden, dan kan de no-claimkorting aardig oplopen. U heeft dus elk jaar de kans, door schadevrije jaren op te bouwen, om minder aan premie te betalen.

Overstappen en minder betalen

Autoverzekering afsluitenNaast een goedkope autoverzekering, kunt u ook besparen op de voertuig zelf. Dit kan gemakkelijk door uw oude auto in te ruilen voor een milieuvriendelijker voertuig. Een milieuvriendelijk voertuig kan al gauw een extra premiekorting opleveren. Er zijn verschillende verzekeraars die dit motiveren. Daarnaast zijn er, speciaal voor zulke voertuigen, milieuvriendelijke verzekeringen in het leven geroepen. Het klinkt een beetje vreemd, maar het komt er eigenlijk op neer dat u een extra premievoordeel ontvangt. Heeft u bijvoorbeeld een hybride voertuig? InShared is dan mogelijk een goede keus. U kunt namelijk geld verdienen met het nemen van milieumaatregelen. Dit motiveert autobezitters om milieuvriendelijker te rijden. In veel gevallen ben u na het afsluiten van de InShared autoverzekering zelfs goedkoper uit. Dat komt doordat nieuwe klanten direct profiteren van een premiekorting. Dit kan enorm oplopen. Bekijk via bovenstaand pagina hoe hoog uw premievoordeel is.

Premieverhoging na schade

Wat bij een nieuwe schadeverzekering achteraf ook veel geld kan besparen, is het goed op de hoogte zijn van eventuele schadeafhandelingen en regelingen. Veel klanten zijn na een schadeclaim veel duurder uit dan voorheen. Dit staat in direct verband met de no-claimregeling, ook wel bonus-malussysteem. Simpelweg gezegd, geen schadeclaim, geen negatief gevolg voor de premiebetaling en opgebouwde schadevrije jaren. Geen schade claimen kan zelfs een voordeel opleveren in de vorm van een no-claimkorting. Dit kan soms oplopen tot wel meer dan 80% voordeel. Dient u wel een schadeclaim in, dan kan de premie mogelijk veel duurder worden. Het is bij een nieuwe autoverzekering afsluiten dus heel belangrijk om goed op de hoogte te zijn van deze punten. Een no-claimbeschermer kan een uitkomst zijn. Hierdoor kunt u gemakkelijk voorkomen dat uw premie na een schadeclaim omhoog gaat.

Autoverzekering afsluiten en geld verdienen

InShared heeft een handig beloningssysteem. Middels dit systeem kan de klant een deel van de premie aan het eind van dat premiejaar teruggestort krijgen op de bankrekening. Deze “beloningspunten” kunt u heel het jaar door verdienen. Daarnaast stimuleert InShared, zoals eerder aangegeven, het gebruik van een milieuvriendelijk voertuig. Heeft u deze, dan verdient u direct beloningspunten. Kijk voor meer over de Inshared beloningspunten en voorwaarden. Aan het eind van dat premiejaar wordt er bekeken of er eventueel schade is ingediend. heeft u geen schade ingediend, dan ontvangt u een deel van het premiebedrag terug. Met de autoverzekering van InShared kunnen klanten dus ook echt profiteren van een verantwoord rijgedrag en er zelfs geld mee verdienen.

InShared autoverzekering afsluiten met bonusregeling

Veel klanten geven aan dat de bonusregeling een aanzet is om schadevrij te blijven rijden. Met de InShared autoverzekering betaalt u bovendien geen eigen risico (afhankelijk van uw dekkingsvorm) en profiteert u van één van de laagste premies van Nederland. InShared heeft voor nieuwe klanten direct een winstgevend welkomstcadeau. Dit is een premiekorting van maar liefst 30%. Tel uit uw winst! Hiernaast kunt u heel het jaar door beloningspunten opsparen om geld te verdienen. Het kan dus zeker lonend zijn om regelmatig de oude polis te vergelijken en een nieuwe, maar vooral ook veel goedkoper autoverzekering afsluiten.

Posted in: Autoverzekering afsluiten

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment