Autoverzekering afsluiten met kado

Autoverzekering afsluiten met kadoBent u op zoek naar een nieuwe dekking voor uw auto? Wist u dat er verschillende verzekeraars zijn die gelijk een kado geven als u klant wordt? Een autoverzekering afsluiten met kado is best wel een mooi gebaar van de verzekeraar. Het is tenslotte verplicht om een autoverzekering voor de voertuig te hebben, waarom zou u er dan een kado voor moeten krijgen? De meeste verzekeraars doen dit omdat er grofweg meer dan 120 verschillende autoverzekeringen zijn. De concurrentie is dus enorm. Er moet dus wel een incentive zijn om nieuwe klanten aan te trekken. Er zijn dan ook verschillende verzekeraars die een kado als welkomstgeschenk aan nieuwe klanten geven. Voor veel consumenten maakt dat het verschil om over te stappen. De premies verschillen namelijk niet zo enorm veel van elkaar. Als klant is het veel gemakkelijker om te kiezen tussen twee bijna identieke autoverzekeraars, maar waar je bij de ene wel een kado krijgt en bij de ander niet. De keus is dan snel gemaakt en voor de meeste nieuwe klanten zal dit dan ook zeker een punt zijn om wel over te stappen of juist niet.

De beste autoverzekering met kado afsluiten

De beste autoverzekering voor uw voertuig hangt af van verschillende punten. Het type voertuig is sterk van invloed op het premiebedrag. Ook uw leeftijd en aantal opgebouwde schadevrije jaren staat in samenhang met de premie. Hoe meer schadevrije jaren er zijn opgebouwd, des te lager de premie. Als startend automobilist is dit nog niet van toepassing. Gelukkig kunnen starters wel profiteren van een autoverzekering met kado. Kijk op deze pagina voor alle verzekeraars en welke actie er momenteel loopt. Centraal Beheer Achmea bijvoorbeeld, geeft aan dat alle nieuwe klanten een leuk geldbedrag kado ontvangen. Kijk direct op bovenstaand pagina voor meer informatie over de CBA autoverzekering afsluiten met kado. Bovendien kan uw premiebedrag verder omlaag. Zo zijn er meerdere punten die een extra premievoordeel opleveren.

Iedereen wil een autoverzekering met kado

Het is natuurlijk beter om zoveel mogelijk autoverzekeringen te vergelijken. Hoe meer premies u vergelijkt, des te duidelijker het beeld waar uw het best uw auto kunt verzekeren. U kunt online vrijblijvend premies vergelijken zonder dat u aan verdere verplichtingen vastzit. InShared heeft een autoverzekering met kado voor alle nieuwe klanten. Bij InShared krijgen nieuwe klanten namelijk direct 30% korting op de polis. Bestaande klanten krijgen daarnaast elk jaar een kado in de vorm van beloningspunten. Deze punten kunnen omgezet worden in een leuk geldbedrag. Kijk op bovenstaand pagina voor meer informatie over deze actie. Er zijn daarnaast meerdere verzekeraars die regelmatig leuke kado’s en acties hebben. Via AOA autoverzekeringen kunt u dan ook vaak verschillende acties van autoverzekeraars terugvinden. Het kan dus handig zijn om deze website toe te voegen als bookmark. U kunt dan gemakkelijk terugzien welke acties er lopen en of u misschien wel een autoverzekering met kado kunt afsluiten.

Posted in: Autoverzekering afsluiten

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment