Allsecur premie berekenen

Allsecur premie berekenenDe Allsecur autoverzekering afsluiten is zeer populair onder autobezitters. Het gevoel van vrijheid doordat de autoverzekering dagelijks opzegbaar is spreekt veel autobezitters aan. U hoeft niet onnodig lang aan de autoverzekering vast te zitten. Allsecur geeft u direct een indicatie wat u daadwerkelijk gaat besparen op de huidige autoverzekering. Met de gratis overstapservice van Allsecur is het even makkelijk om van de huidige dure autoverzekering te switchen naar de winstgevende autoverzekering van Allsecur. De Allsecur autoverzekering afsluiten betekent dat u ook vrij bent van een eigen risico. Ook is het stilzwijgend verlengen van de autoverzekering bij Allsecur niet van toepassing. U krijgt netjes elk jaar een nieuw aanbod waar u volledig en overzichtelijk de controle over heeft. Hierin wordt ook aangegeven of uw autoverzekering bij Allsecur nog actueel is. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat de oude automobiel niet langer Volledig Casco hoeft te verzekeren.

Beste autoverzekeraar

Veel autobezitters geven aan dit als prettig te ervaren. Mede dankzij deze sterke punten is Allsecur benoemd tot beste autoverzekeraar van 2009, 2010, 2011 en 2012. De Allsecur premie berekenen en het afsluiten van de nieuwe autoverzekering betekent de beste dekking tegen de laagste premie. Daarnaast is het even gemakkelijk de Allsecur autoverzekering uit te breiden met extra dekkingen zoals bijvoorbeeld pechhulp. Een lidmaatschap bij pechdiensten zoals ANWB of Route Mobiel, is dan ook niet meer nodig.

Allianz Group

Allsecur is onderdeel van Allianz Nederland. Deze valt onder de Allianz Group, één van de grootste financiële instellingen ter wereld. Het kantoor van Allsecur is gevestigd in s’Hertogenbosch. Allsecur is ook actief in andere Europese landen. Met de Allsecur autoverzekering bent u gedekt in heel Europa en alle landen die aan de Middellandse Zee grenzen, en staan aangegeven op de groene kaart. Het geheim wat het premieverschil uitmaakt, is dat Allsecur zonder tussenpersoon werkt. Dit merkt u als klant direct aan uw premiebedrag. De betrouwbare Allsecur autoverzekering afsluiten betekent dus dat u bent verzekerd van kwaliteit, een optimale service en tevens nergens aan vast zit. Door het verschil met andere autoverzekeringen, kunt u vele malen goedkoper uw voertuig onderbrengen bij de beste autoverzekeraar van 2009, 2010, 2011 en 2012. Dit komt vaak doordat bij andere autoverzekeraars ook tussenpersonen betaald moet worden. Naast de goede kennis, met betrekking tot verzekeringsrisico’s en de lage kosten, is het mede ook hierdoor dat Allsecur een uitstekende autoverzekering tegen lage tarieven kan aanbieden. Onafhankelijke verzekeringssites waarderen de Allsecur autoverzekering afsluiten met de maximale vijf sterren. Dat de Allsecur autoverzekering dagelijks opzegbaar is en tevens zonder eigen risico op de dekking, heeft hier zeker ook aan bijgedragen.

Allsecur premie berekenen

De Allsecur premie berekenen kan door middel van onderstaande links te volgen. Hierna volgt u een aantal vragen en heeft u direct een premiebedrag. Hierin zijn direct ook alle kosten meegerekend. U komt dus niet voor verrassingen achteraf te staan. Na bevestigen van de Allsecur premie berekenen heeft u direct het exact bedrag wat u aan premie voor de dekking zou moeten betalen. Deze is een voorlopige dekking van zeven dagen die daarna automatisch wordt omgezet in een definitieve dekking. Is het nog niet geheel zeker of u van de huidige autoverzekering af kunt, maak dan gebruik van de Allsecur overstapservice. Daarbij ontvangt u een opzegbrief van Allsecur die u allen hoeft te ondertekenen en opsturen, waarna de huidige autoverzekering wordt opgezegd. Dit kan uitsluitend wanneer u bij de huidige autoverzekeraar binnen vooraf gestelde opzegtermijn zit.

Independer award

Allsecur heeft al meerdere jaren op rij de Independer award gewonnen. En is hiermee de meest populaire autoverzekering van Nederland. Naast een scherpe premie is de allsecur autoverzekering een optimaal betrouwbare autoverzekering. U kunt nu direct vrijblijvend de Allsecur premie berekenen via de website.

Posted in: Goedkoopste autoverzekeringen

Leave a Comment (4) ↓

4 Comments

 1. Autoverzekering september 29, 2010

  Bij Independer hebben wij ook vergelijksmateriaal, waardoor je ook kan vergelijken tussen andere bedrijven.

 2. Fleur mei 26, 2012

  Kijk anders ook eens op premieberekenen.nl
  Daar heb ik toendertijd de premies vergeleken.

  Groetjes,
  Fleur

 3. Kate mei 29, 2012

  Via onze Verzekeringssite.nl kunt u ook gemakkelijk en snel verschillende autoverzekeringen, waaronder Allsecur vergelijken op premie en polisvoorwaarden.

 4. Pris juni 26, 2012

  op onze website kun je ook uit de voeten!

Leave a Comment