Centraal Beheer autoverzekering

Centraal Beheer Achmea autoverzekering met collectieve korting

Eén van de goedkoopste en meest betrouwbare autoverzekering van Nederland. Met de Centraal Beheer autoverzekering kunt u dus gerust op weg. Naast de uitstekende dekkingen en voordelen kunt u tevens op een positieve manier besparen op uw premiebetaling per maand. Zo geniet u een enorme korting als u collectief via uw werkgever afsluit. Kijk hier voor meer informatie over korting via je werkgever (uw privacy blijft te allen tijde gewaarborgd en gegevens zullen niet gedeeld worden met uw werkgever). Eigen risico of geen eigen risico? Heeft u niet of bijna nooit schade aan uw voertuig? Kan dit een positieve besparing op de premie hebben. En mocht u wel schade hebben gereden betaalt u nooit meer dan het vooraf gestelde eigen risico. Het is helemaal aan u de hoogte hiervan te besluiten.

Daarnaast kunt u eveneens korting genieten op de verzekering via het schadeherstelnetwerk. Kiest u ervoor uw voertuig binnen het netwerk van Centraal Beheer te repareren, betaalt u een lagere premie per maand. Dit is ideaal. Standaard zijn ook alle accessoires volstrekt meeverzekerd. Met de Centraal Beheer autoverzekering bent u verzekerd van een snelle en goede schadeservice en afhandeling hieromtrent. Hiernaast is er voor de verantwoordelijke autobestuurder die bijna nooit schade rijdt, de no-claim korting. Deze gunstige no-claim korting op de verzekering kan oplopen tot maar liefst 75%.

Centraal Beheer autoverzekering met korting via uw werkgever

Voordelen Centraal beheer autoverzekering

Naast deze besparende voordelen zijn er extra opties die aanvullen op de verzekering. Zo is er bijvoorbeeld na schade door inbraak de dekking “diefstal en inbraak”. In geval van inbraak zijn alle accessoires onbeperkt meeverzekerd. Deze krijgt u naast de schade aan vehikel 100% vergoedt, ervan uitgaande dat u geen eigen risico heeft aangegeven. Heeft u bijvoorbeeld een eigen risico van €150, wordt alles boven dit bedrag vergoedt binnen de polis. U hoeft zich hier verder geen zorgen over te maken en alles wordt netjes voor u geregeld. Uw eigen risico kunt u, in tegenstelling tot andere verzekeraars, instellen op verschillende bedragen. Dit kan op €0, €150, of tot €300 aan eigen risico vooraf ingesteld worden. U heeft dan het exacte bijdrage aan eigen risico in geval van schade. In geval van diefstal krijgt u een vervangende auto. Is uw auto totaal zoek en niet teruggevonden, of total loss teruggevonden, ontvangt u de nieuwwaarde/ aanschafwaarde tot een maximum van €50.000. Is uw voertuig meer waard dan dit bedrag? Dan wordt er in uw geval gekeken naar 110% van de dagwaarde.

Heeft u pech onderweg? Geen probleem. Met een aanvullende pechhulp dekking wordt u door professionele deskundigen geholpen. In veel gevallen gaat het om pech die ter plaatse verholpen kan worden. U kunt dus direct weer met een gerust hart op weg naar uw bestemming. Hulpverlening in het buitenland werkt eveneens met dezelfde deskundigen van Eurocross die u service verlenen op een super klant-vriendelijke manier. Hier geldt ook dat in veel gevallen pech onderweg direct verholpen kan worden. Is dit niet het geval, ontvangt u vervangend vervoer. Zowel in het buitenland als in Nederland. Dit geldt ook in geval van een schade reparatie. Voor de milieubewuste automobilist is er de keuze uit vervangend vervoer in de vorm van een fiets of treinkaartje. U beslist het helemaal zelf in welke vorm. Met de schadeverzekering van Centraal Beheer bent u dus verzekerd bij één van de oudste en meest betrouwbare verzekeraars van Nederland. De verzekering kan desgewenst geheel naar uw eigen behoeften en stijl samengesteld worden op maat. Kijk direct voor alle voordelen op een rij van de Centraal Beheer Achmea autoverzekering.

Centraal Beheer autoverzekering met kado. Vraag vrijblijvend een offerte en ontvang je kado


Zie ook:

Speak Your Mind

*