Autoverzekering vergelijken

Autoverzekering vergelijken

Naast de zekerheid met een betrouwbare autoverzekering op weg is het ook verstandig regelmatig de autoverzekering vergelijken. Online is er de mogelijkheid de huidige autoverzekering vergelijken met verschillende aanbieders. Dit kan betekenen dat de autoverzekering stukken goedkoper kan. Een snelle online check laat zien wat er daadwerkelijk bespaart kan worden indien u over gaat op een voordelige autoverzekering. Zo zijn op dit moment in Nederland ruim 65% van de autobezitters nooit overgestapt of hebben absoluut geen weet dat de autoverzekering stukken goedkoper kan.

Hierbij kan online de autoverzekering vergelijken check voor gebruikt worden. Bij de meeste verzekeraars kan er vrijblijvend een offerte naar uw mail adres gezonden worden. Hierin staat precies wat u gaat besparen en tevens ook de mogelijkheid de autoverzekering vergelijken met meerdere verzekeraars. Er staat dan ook duidelijk aangegeven wat en bij wie u precies gaat betalen.

Met de autoverzekering vergelijken check kunt u dus direct ondervinden of u wel of niet honderden euro’s per jaar kan besparen. Zijn er ook meerdere schadevrije jaren opgebouwd kunt u vaak genieten van een aanzienlijke korting bij de nieuwe autoverzekeraar. Tegenwoordig is het steeds makkelijker om van de oude autoverzekering op een nieuwe voordeligere over te stappen. Mede doordat per 1 maart 2010 de autoverzekering niet langer stilzwijgend verlengd mag worden. Dit geldt uitsluitend voor verzekeraars die aangesloten zijn aan het verbond van verzekeraars. De meeste Nederlandse maatschappijen zijn dit ook. Ook wordt u jaarlijks op de hoogte gesteld van de status van uw contract.

Zo bieden de meeste autoverzekeraars tegenwoordig ook de gratis overstap service aan. Gaat u de huidige autoverzekering vergelijken met een goedkopere, en besluit u uiteindelijk over te stappen en minder te gaan betalen, dan kunt u ervoor kiezen dat de nieuwe verzekeraar uw oude autoverzekering opzegt. Dit maakt het makkelijker en u hoeft zelf geen lastige opzegbrief meer op te sturen.

Op bovenstaande banner de autoverzekering vergelijken geeft direct een onafhankelijk overzicht van de meest voordelige autoverzekeringen beschikbaar voor uw voertuig. In de praktijk geven veel autobezitters aan een onafhankelijk overzicht als prettig te ervaren. Dit geeft vertrouwen en u staat volledig in controle bij uw keus. Van tijd tot tijd de huidige autoverzekering vergelijken met nieuwe aanbiedingen kan ervoor zorgen honderden euro’s per jaar te besparen. De no-claim korting is vaak ook van toepassing bij de nieuwe autoverzekering. Heeft u dus bij de oude verzekeraar nooit een schade claim ingediend, en dus veel schade vrije jaren opgebouwd, dan kan bij de nieuwe autoverzekering de korting ook van toepassing zijn. Dit kan oplopen tot 80% korting op de premie betaling. In de praktijk zijn er veel verzekeraars die dit in meer of mindere mate ook aanbieden, maar bij schade valt u weer terug in een hoger segment en dus ook meer gaat betalen. Bij de Ditzo autoverzekering is dit niet van toepassing. Bij schade valt u dus nooit terug en blijft u hetzelfde premie bedrag per maand betalen. Bekijk of u ook in aanmerking komt voor korting op uw autoverzekering en doe direct een vrijblijvende vergelijking.
Autoverzekering vergelijkenZie ook:

Speak Your Mind

*